Velkommen til Thybilsyn.dk’s synshal på Leopardvej 32 i Thisted

Synshallen har gode tilkørselsforhold i den østlige ende af Thisted. Vi er nabo til VVS-eksperten og ligger overfor Blomstertorvet.

Der er gode parkeringsmuligheder. Thybilsyn.dk har haft synshal på Leopardvej, siden vi startede op i 2005

På Leopardvej har vi motorkontor og syner vi alle køretøjer under 3500kg, så kom du bare med din motorcykel, personbil, varebil, trailer, campingvogn eller hvad du ellers har op til 3500kg.

De store køretøjer over 3500kg, fx lastbiler, busser og traktorer syner vi i vores afdeling i den anden ende af byen, nemlig på Hjulmagervej i Silstrup.

Book din tid

Hos Thybilsyn.dk er der ikke drive-in på bilsyn. Det er et valg vi har taget, så du får de bedste betingelser for at der under dit bilsyn er tid til rådgivning og minimal ventetid.

Samtidig betyder det, at vi kan syne din bil, motorcykel eller påhængsvogn til konkurrencedygtige priser, fordi der ikke er afsat en medarbejder til at gå og vente på at kunderne kommer.

Book tid her

Kaffe og vejledning

Under synet kan du slappe af i vores hyggelige kundeområde. Her er der er kaffe på kanden, aviser og blade, – og i vinterhalvåret er brændeovnen tændt. Du er naturligvis meget velkommen til at følge med under synet, hvor vi gerne fortæller, hvad vi kontrollerer og hvad vi finder undervejs på netop din bil.

Finder vi fejl på din bil, skriver vi det selvfølgelig på synsrapporten. Her er det faste kategorier og vendinger, både for at Trafikstyrelsen kan føre statistik og for at dit værksted ved præcist, hvad der skal kigges nærmere på.

Vi fortæller dig gerne i mere almindelige ord, hvad det er præcist vi har fundet under dit bilsyn. Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du gerne vil vide mere om.

Stor erfaring og forebyggelse

Vi har stor erfaring med syn, da vi ser rigtig mange køretøjer hver uge. Den erfaring skal naturligvis komme dig som kunde til gode.

Vi går et skridt videre end blot at konstatere om bilen på synstidspunktet lever op til lovens mindstekrav.

Vi fortæller dig, hvis vi finder noget, som bør udbedres indenfor den kommende tid.

På den måde hjælper vi dig med at passe på din bil, – og måske spare tid, ærgrelser og penge ved at få forebygget mere omsiggribende skader på din bil i tide.

Åbningstider Thybilsyn.dk & Motorkontor

Thybilsyn.dk har på Leopardvej i Thisted åbent:

Mandag 8.00-16.00(ofte er det muligt at bestille tider frem til kl 17.00)
Tirsdag 8.00-12.00
Onsdag 8.00-12.00
Torsdag LUKKET, vi er på Hjulmagervej hos Thybo Biler
Fredag 8.00-15.00

Motorkontoret hos Thybilsyn.dk er åbent på samme tider. Vi klarer alt omkring indregistrering, omregistrering og afmelding.

Vi har altid nummerplader på lager til alle slags køretøjer: biler, motorcykler, knallert, campingvogne.

Du skal ikke bestille tid til motorekspeditioner, bare mød op i vores åbningstid.