THYBILSYN.DK

Thybilsyn.dk blev startet af Martin Overgaard i august 2005 på Leopardvej 32, Thisted. Alex blev ansat i 2006 og overtog virksomheden i 2011.

Allerede i løbet af det første år, åbnedes 2 synsteder mere hos henholdvis Møllegårdens Camping og Thybobiler. I 2007 startede vi med syn på Mors, da vi lejede os ind hos Toyota i Nykøbing og i 2008 åbnede vi endnu et synsted i Hørdum hos Thy Autolager.

Som synsvirksomhed må der aldrig være tvivl om vores upartiskhed. Uanset hvilket synsted bilen synes på, har vi aldrig økonomisk eller personlig interesse i synets udfald.

Vi er altid på kundens side i forhold til at sikre at bilen lever op til de gældende krav.
Det kan selvfølgelig være træls at få bilen kasseret fx pga rust på et bremserør, men det en lille ting i forhold til at bremserne svigter i en nødssituation, – måske med dit eller andres liv til følge!

Du kan regne med, at når vi har godkendt dit køretøj, så opfylder køretøjet på godkendelsestidpunktet alle gældende regler.

VI SIKRER KVALITETEN

Bag vores daglige arbejde på synsstederne ligger et omfattende kvalitetsprogram.

Vi samarbejder tæt med en af de faglig dygtigste konsulenter indenfor bilsyn og har løbende faglig sparring gennem vores brancheorganisation Danske Synsvirksomheder. Vi er ISO 9001 certificeret gennem AUTO-cert, der også laver ekstern audit. I 2013-2014 har vi været med i Væksthus Nordjyllands VIP-program og har fået rådgivning af PJ Management.