Velkommen til Thybilsyns synshal på Fruevej 30-32 i Nykøbing

Synshallen ligger i gården bag Toyota på Fruevej. Her bor vi til leje i fint afskærmet synshal i forbindelse med Toyotas værksted.

Ganske som i vores egen synshal på Leopardvej, og på Hjulmagervej i Thisted og Tøvlingvej i Hørdum, hvor vi også lejer os ind, er vi fuldstændige uafhængige økonomisk og praktisk.

Det er et rimeligt krav fra Trafikstyrelsen, at der aldrig må kunne være tvivl om vores habilitet.

Book tid – Erhverv og Privat

I synshallen på Fruevej syner vi alle køretøjer under 3500 kg og vi har motorkontor, hvor vi sælger alle former for nummerplader i vores åbningstid og foretager indregistrering, omregistrering og afmelding.

Skal vi syne dit køretøj, så gå direkte til tidsbestilling på Fruevej her:

Book tid her

Tid til rådgivning

Vi vægter højt at der er tid til rådgivning, når din bil bliver synet. Synshallens indretning og størrelse gør at det er naturligt at komme helt tæt, også når du sidder og nyder en kop kaffe imens.

Vi fortæller gerne mere om de eventuelle fejl vi finder på din bil og giver gode råd og vejledning til hvordan du passer bedst på din bil fremover.

Vi ser mange biler hver uge, og bruger naturligvis vores store erfaring og kompetence til at fortælle dig, hvis vi finder noget under bilsynet, som du skal være særlig opmærksom på.

Åbningstider på Fruevej

Mandag 13.00-16.00
Tirsdag 13.00-16.00
Onsdag 13.00-16.00
Torsdag 13.00-16.00
Fredag 08.00-15.00