Det siger vores kunder om Thy Bilsyn:

  • Nemt at booke online
  • God modtagelse
  • Rare og behagelige omgivelser
  • Kaffe, avis og brændeovn er perfekt
  • Kompetent rådgivning
  • Bruger altid samme sted. Aldrig ventetid, bil kommer til til aftalt tid

Læs mere på Facebook – og del gerne din egen oplevelse af dit syn!

Kundetilfredshedsundersøgelse efterår 2017:

Vi gennemfører løbende kundetilfredshedsundersøgelser og er stolte af de seneste resultater:

Ja Nej
Vil du vælge Thybilsyn.dk igen næste gang? 97,4% 2,6%
Vil du anbefale os til andre? 97,4% 2,6%

Trafikstyrelsen: Thybilsyn.dk har ELITESMILEY

I september 2014 lancerede trafikstyrelsen en ny smileyordning på bilsynsområdet.

Ved opstart af ordningen havde vi de eneste synssteder med ELITE-smiley i Thy og på Mors. Leopardvej, Tøvlingvej og Fruevej fik ELITE-smiley med det samme, og Hjulmagervej kom med efter det første tilsyn efter den nye ordning. Det var sådan at alle synssteder fik en startsaldo, og så fik trukket fra/lagt til alt efter de sidste 11 mdrs tilsynsresultater. Hjulmagervej havde desværre ikke haft tilsyn på det tidspunkt i 11 mdr, så derfor kom den først med senere.

Den nye smileyordning ligner i store træk den vi kender fra fødevarevirksomheder. Ligesom fødevarervirksomheder får vi hos Thybilsyn.dk uanmeldte kontrolbesøg flere gange om året. Som kunde kan det ske, at netop din bil bliver udtaget til kontrol. I praksis betyder det, at din bil tilbageholdes af trafikstyrelsens kontrolør. Han gennemgår bilen igen, og tjekker at vi har fundet præcis de ting, som vejledningen om syn af køretøjer præciserer er fejl. Hverken flere eller færre.

Den smiley du kan se herunder og finde på Trafikstyelsens hjemmeside viser hvor gode synshaller er til at overholde de tekniske og adminitrative krav, der stilles til en synshal. Denne smiley er således ikke baseret på det seneste tilsyn, men viser i hvor høj grad vi gennem længere tid har efterlevet Trafikstyrelsens krav.

Hvis en synshal klarer sig dårligt, vil hallen få ekstra besøg af Trafikstyrelsens inspektører, der følger op på, om synsarbejdet er blevet forbedret. Hvis en synshal gentagne gange har lavet alvorlige fejl, kan synshallen blive lukket.

Udover Trafiksstyrelsens hjemmeside vil tildelingen af smileys også fremgå af bagsiden af din synsindkaldelse.

logo

Elite

Her er en meget velfungerende synshal, der yderst sjældent begår fejl. En synshal med en elitesmiley har en meget høj synskvalitet.

logo

Godkendt

Her er en synshal med styr på tingene, og det er også her, nye synshaller starter. I dette område ligger den store gruppe af synshaller, der generelt gør et godt stykke arbejde. Kun en enkelt fejl fra tid til anden medfører, at synshallen ikke er på eliteniveau.

img

Plads til forbedring

Denne synshal klarer sig rimeligt, men der kan godt strammes op, da synshallen begår fejl af og til.

img

Under opsyn

Synshallen har haft mange fejl, og kvaliteten af arbejdet kunne være bedre. Trafikstyrelsen holder et vågent øje med synshallen og er ret hyppigt på tilsyn her.

img

Under skærpet opsyn

Her er en synshal, der har meget svært ved at efterleve kravene, og derfor fører Trafikstyrelsen skærpet tilsyn med synshallen. Kvaliteten af syn er ikke tilfredsstillende. Medmindre der straks gøres en indsats for at forbedre kvaliteten, risikerer en synshal med denne smiley at blive lukket af Trafikstyrelsen.