Velkommen til Thybilsyn.dks synshal på Hjulmagervej 2-6 i Silstrup

Synshallen ligger i den sydvestlige ende af Thisted. Vi holder til i lejede lokaler midt i Thybo Bilers flotte bygning, som ligger nabo til J.Hundahl og bag Toyota.

På Hjulmagervej har Thybilsyn.dk synshal til både store og små køretøjer. Vi kan således syne alt her, lige fra personbiler, motorcykler, busser, lastbiler og blokvogne til traktorer. Selvom vi bor midt i Thybo Bilers bygning, er vi selvfølgelige helt uafhængige både økonomisk og praktisk, ganske som i vores egen synshal på Leopardvej, på Fruevej i Nykøbing og Tøvlingvej i Hørdum, hvor vi også lejer os ind.

Book tid – Erhverv og Privat

De fleste kunder i synshallen på Hjulmagervej er branche- og erhvervskunder, men du er meget velkommen som privatperson.

Alle kunder kan bestille en tid lige her:

Book tid her

Særlige køretøjer

Skal du have synet et særligt køretøj, som fx ADR-køretøjer, blokvogne, mobilkraner eller andre særlige syn, så beder vi dig ringe og bestille tid på 96 18 40 00 eller du kan sende en e-mail til alex@thybilsyn.dk

Åbningstider på Hjulmagervej

Mandag
Tirsdag 8.00-16.00
Onsdag 12.30-16.00
Torsdag 8.00-16.00
Fredag

Ca en gang om måneden holder vi åbent for syn en lørdag formiddag i synshallen på Hjulmagervej.

Det er en service især målrettet erhvervsdrivende. Vi tilbyder også efter aftale at syne køretøjer udenfor vores normale åbningstider, enten tidligere om morgen eller sent på eftermiddagen.

Ønsker du en tid uden for de normale åbningstider, så ring 96 18 40 00 og spørg efter Alex eller send en mail på alex@thybilsyn.dk

Vi har også motorkontor på Hjulmagervej i vores åbningstid.