Velkommen til Thybilsyn.dks synshal på Hjulmagervej 2-6 i Silstrup

Synshallen ligger i den sydvestlige ende af Thisted. Vi holder til i lejede lokaler midt i Thybo Bilers flotte bygning, som ligger nabo til J.Hundahl og bag Toyota.

På Hjulmagervej har Thybilsyn.dk synshal til både store og små køretøjer. Vi kan således syne alt her, lige fra personbiler, motorcykler, busser, lastbiler og blokvogne til traktorer.
Selvom vi bor midt i Thybo Bilers bygning, er vi selvfølgelige helt uafhængige både økonomisk og praktisk, ganske som i vores egen synshal på Leopardvej, på Fruevej i Nykøbing og Tøvlingvej i Hørdum, hvor vi også lejer os ind.

Book tid – Erhverv og Privat

De fleste kunder i synshallen på Hjulmagervej er branche- og erhvervskunder, men du er meget velkommen som privatperson.

Alle kunder kan bestille en tid lige her:

Særlige køretøjer

Skal du have synet et særligt køretøj, som fx ADR-køretøjer, blokvogne, mobilkraner eller andre særlige syn, så beder vi dig ringe og bestille tid på tlf.: 9618 4000 eller du kan sende en e-mail til alex@thybilsyn.dk.

Jeg vil kontakte jer for yderligere oplysninger, da der her kan der være brug for forskellige papirer/attester eller at der afsættes ekstra tid.

Åbningstider på Hjulmagervej

Tirsdag 08.00-16.00
Onsdag 12.30-16.00
Torsdag 08.00-16.00

Ca en gang om måneden holder vi åbent for syn en lørdag formiddag i synshallen på Hjulmagervej.

Det er en service især målrettet erhvervsdrivende. Vi tilbyder også efter aftale at syne køretøjer udenfor vores normale åbningstider, enten tidligere om morgen eller sent på eftermiddagen.

Ønsker du en tid uden for de normale åbningstider, så ring 96184000 og spørg efter Alex eller send en mail på alex@thybilsyn.dk

Vi har også motorkontor på Hjulmagervej i vores åbningstid.

Alex Pedersen
Indehaver, Bilsagkyndig og teknisk ansvarlig

Det kræver nemlig en yderlige uddannelse at syne køretøjer over 3500 kg, som det på nuværende tidspunkt kun er Alex, der har.